Geef onze digitale assistent een gezicht en naam!

Van ketelbinken naar ‘bits & bytes’

  • 04/04/2017 3:58pm
  • 0
  • 3 min.
  • Feenstra nieuwsredactie

Hij is nog helemaal onzichtbaar, onze ‘Ferry’. Dat is de naam die we vooralsnog hebben gegeven aan onze superslimme digitale assistent. Hij helpt ons dag en nacht om contact te houden met bijvoorbeeld uw cv-ketel of alarminstallatie. ‘Ferry’ is de toekomst van uw smart home.

Alleen … we hebben onze digitale assistent dus nog nooit gezien. Help onze ‘Ferry’ een gezicht te geven! En misschien verdient ‘Ferry’ wel een andere naam. Geef aan hoe hij écht moet heten? 

Wat vragen wij?

Wij roepen alle illustratoren (professioneel en hobbymatig) op onze ‘Ferry’ een gezicht te geven.

Teken, schilder of animeer deze slimme digitale assistent. Houd daarbij rekening met stijl en uitstraling van Feenstra (kleurgebruik, kernwaarden), en met de rol en de eigen achtergrond van ‘Ferry’ zelf (fictief voorbeeld van kunstmatige intelligentie). Het liefst zien wij dat ‘Ferry Feenstra’ in verschillende poses wordt geschetst, zodat wij hem (of haar) nog beter leren kennen. 

Wie is onze digitale assistent?

‘Ferry’ is het fictieve personage dat staat voor al onze mogelijkheden om uw installaties in huis (privacy)veilig op afstand te beheren. De rol van Ferry bij u thuis is om te checken of alles werkt zoals u wilt. Leveren de zonnepanelen voldoende rendement? Stookt uw cv-ketel zuinig genoeg? Is er een batterij lui aan het worden? Moet er meer water in het systeem? Nu zijn het nog onze monteurs die dat bij u thuis controleren. Maar dat is een momentopname. Onze Ferry is non-stop elke dag voor u in touw. Is er écht iets aan de hand (een brandmelding, een cv-ketel die ermee ophoudt, of misschien zelfs een inbreker in de woning) dan onderneemt Ferry razendsnel en koelbloedig alle mogelijke acties om het probleem te verhelpen.

‘Ferry’ wordt elke dag een beetje slimmer en we zetten onze assistent steeds vaker in bij onze klanten. 

Geef ‘Ferry’ een gezicht! En misschien ook een nieuwe naam?

Wat bieden wij?

De winnaar van deze prijsvraag belonen wij met een geldprijs van 250 euro. We sluiten niemand van deelname uit: jong, oud, professioneel, hobbyist, liefhebber. Iedereen die het leuk vindt om te creëren, te ontwerpen en na te denken over de toekomst roepen wij op om zijn of haar creativiteit in de strijd te werpen.

Alle inzendingen beoordelen wij op hoe uniek Ferry is, of de uitstraling past bij Feenstra en of deze Ferry voldoende mogelijkheden heeft om uit te groeien tot het ‘symbool’ van kunstmatige intelligentie in het werk van Feenstra. De jury bestaat uit: smart home manager John van der Dungen, new business manager Philippe Felleman en communicatieadviseur Mirjam Visser. 

Voor de voorwaarden, zie de actievoorwaarden

Alle inzendingen zien wij graag voor 8 mei 2017 tegemoet. 

Mail ‘Ferry’ en de eventueel nieuwe naam naar [email protected] (ovv digitale assistent) of verstuur de creatie ovv naam, telefoonnummer en/of mailadres naar Feenstra N.V., tav afdeling Communicatie, Laarderhoogtweg 7, 1101 DZ Amsterdam. 

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.